Home » ESPAI ZERO » 01/09/20 Trial Solidari (anul·lat)

01/09/20 Trial Solidari (anul·lat)

223.- Comunicat Trial Solidari 2020

El Trial Solidari és la festa quadriennal que celebrem amb motiu de La Marató de TV3 al Circuit de Barcelona-CATALUNYA i que tots els trialers i aficionats d’arreu esperem amb delit.

Cada quatre anys, en conèixer la data i el motiu de La Marató, participants i organitzadors comencem a bullir per tal de mantenir i millorar l'alt nivell assolit en edicions anteriors, però aquest grau d'exigència s'ha convertit enguany en angoixa i bloqueig.

Com a organitzadors socialment responsables no podem assumir decisions de risc i concentrar en un mateix esdeveniment l'habitual nombre de participants.

El bloqueig provocat per l'anòmala situació de la Covid 19 (motiu de La Marató de TV3 d’enguany), fa que els organitzadors del TS2020 considerem imprescindible el respecte a la normativa actual, l'adhesió a la preocupació social i evitar qualsevol aglomeració de gent que pugui suposar un risc de contagi que podria transformar una jornada festiva en un malson comunitari.

És per això que, lamentant-ho molt, no podrem celebrar el 3r Trial Solidari al Circuit de Barcelona-Catalunya en la data prevista (20 de desembre de 2020), tal i com haguéssim desitjat.

Esperem que estigueu tots bé, recolzem a tots aquells que ho han passat o passen moments complicats en la salut i en l’aspecte econòmic i també esperem que entengueu que ha estat una decisió molt difícil de prendre.

SALUT i GAS!

Més informació a www.trialsolidari.cat

01/09/20 Trial Solidari (anul·lat) - Bonaigua - Trial