Home » ESPAI ZERO » 01/01/17 Marta

01/01/17 Marta

36.- Quan els somnis es converteixen en realitat.

Recordeu que no fa molt, concretament el 17 d'octubre de 2016, vaig celebrar 40 anys al costat de la Mercè?, doncs bé, avui 1 de gener de 2017, torna a ser una d'aquelles dates assenyalades per tornar a celebrar.

Avui fa 30 anys del naixement de la nostra filla Marta. Aquell dijous 1 de gener de 1987, a l'antiga Clínica Dexeus de Barcelona i recent estrenat l'any, va venir al món la que seria la més gran satisfacció de la meva vida.

Aquella nena d’ulls grans i una mica tímida en l’adolescència, al llarg dels anys, va adquirir les conductes, valors i habilitats necessàries per aconseguir unes relacions socials, també una autoestima saludable i gratificant, però sobre tot, es va convertir en una creadora de somnis, dels meus somnis.

Poc em podia imaginar que després de 30 anys d'immensa felicitat, veient com creixia dia rere dia, any rere any, després de passar per la vicaria i fer-me viure moments indescriptibles, pogués arribar un altre d'aquells instants que et fan sentir extremadament feliç.

Si no es trenca res, a finals de juny d’aquest mateix any seré avi. Amb la Mercè, serem avis!

Quan arribi el dia sé que aquest passarà a ser un somni més, perquè tinc clar que ser avi serà una de les experiències més maques que em donarà la vida. Quan la meva filla es converteixi en mare, jo, com avi, viuré una experiència meravellosa. Per això mateix no em sento vell, sinó orgullós i feliç de ser avi.

També seré extremadament feliç, si els meus pares, encara que d’edat molt avançada, poden gaudir del que serà el seu tercer besnét.

Tanta felicitat “m’espanta”, però no per això vull deixar de dir en veu alta que els SOMNIS, una vegada més, ES CONVERTEIXEN EN REALITAT!

Per molts anys Marta!

Enhorabuena Asier!

01/01/17 Marta - Bonaigua - Trial