Home » ESPAI ZERO » 01/05/20 Covid-19

01/05/20 Covid-19

212.- Recordeu l'efecte 2000?

Un problema informàtic causat pel costum que havien adoptat els programadors d'ometre la centúria en l'any per a l'emmagatzematge de dates (generalment per economitzar memòria), assumint que el software només funcionaria durant els anys que comencessin amb 19XX. El més temut era sens dubte un “efecte en cascada” que fes que alguns sistemes primaris fallessin, com ara els subministraments d'energia o de transports, produint al seu torn errades greus en altres sistemes. Les companyies bancàries podrien perdre les dades de tots els clients i saldos bancaris, tothom veuria el seu saldo reduït a zero. Els transports controlats mitjançant equips informàtics no respondrien, els telèfons deixarien de funcionar, els serveis d'emergències es col·lapsarien, etc.

En fi, que semblava que s'havia d'acabar el món, cosa que no va ser així.

Ningú va preveure l'efecte 2020. Un virus (COVID-19), que tampoc, tot i que s’hi acosta molt, sembla que acabarà amb el món, però renoi!, com ens ha canviat la vida a tots.

Un "puto" virus que es desintegra amb aigua i sabó, però que ningú és capaç de trobar alguna cosa per frenar-lo d’immediat i que per aquest mateix motiu, lamentant-ho molt, s'ha emportat a milers d'éssers estimats a l’altre barri.

Evidentment hi ha coses més importants a la vida i no cal comentar-les perquè tothom ja sap quines són, però permeteu-me una frivolitat. Avui 1 de maig de 2020 fa exactament dos mesos que no toco la moto.

Sí! Ja sé que és una tonteria, però la volia comentar perquè des de que tinc ús de raó no m’havia passat mai.

No serveix de gran cosa observar els teus Amics Trialers, ja que estan tots com jo i ja sabeu... que mal de molts... epidèmia, en aquest cas pandèmia.

Encara que sàpiga greu, tot i que tinc una moto pendent de recollir i estrenar, hem de passar per acceptar que les nostres motos hauran d’estar aturades força temps més, i esperarem ansiosos que amb el pas dels dies puguem tornar a fer zones. Ningú, i menys els que tenim una edat, ens podem permetre fer-nos mal. Els esquinços no es solucionen sols i els esforços a les zones poden produir tendinitis i lumbàlgies inesperades, per no parlar de fractures que, tot i que en el trial no són el més habitual, són possibles. Penseu que el sistema sanitari està al límit i no m’agradaria ser part del problema en aquests moments tan complicats.

Així que, estimats, ara toca “gaudir del moment” i del que "mai m'havia passat”, preparant-nos pels trials que vindran i quan ens veiem a les zones, tan baixos de forma per la falta d’entrenament, podrem dir allò que tant ens caracteritza... "si no fos”, però ara ens hem de cuidar amb més cura que mai.

#Jo em quedo a casa! I tu?

01/05/20 Covid-19 - Bonaigua - Trial