Home » ESPAI ZERO » 01/05/23 Scottish Six Days Trial

01/05/23 Scottish Six Days Trial

389.- Cada vegada que arriba la primera setmana de maig, encara que no hi vaig participar mai, em vénen a la memòria els Scottish Six Days Trial (SSDT), perquè precisament se celebren aquesta setmana.

Per motius diversos, vaig perdre l'oportunitat de participar-hi al 92, quan ho tenia tot més o menys preparat, però vaig haver de desistir i, ara, des de la distància, crec que vaig cometre un error, perquè més tard, per una certa mandra que suposa tota la logística i preparació, i també per molt de respecte, no m'ho vaig tornar a plantejar mai més. Sempre he pensat que per poder participar a aquest Trial has d'estar molt ben preparat físicament, però sobretot mentalment. Per al primer requisit és qüestió de voluntat i ganes, però pel segon, no em veia capaç de rodar tantes hores sol i a tot drap, ja que el temps de carrera és fonamental per no quedar desqualificat.

En fi, que se'm va passar l'arròs per córrer els SSDT, fins que el 2007 amb les clàssiques i més concretament amb les Pre'65, vaig poder saber què significa i representa poder fer Trial a les terres altes d'Escòcia, al país dels “inventors” d'aquest esport. 2 dies de clàssiques que vaig repetir dues vegades més, concretament a les edicions 2009 i 2017, de les quals guardo un grat record, així com també del centenari dels Scottish del 2011, al qual vaig assistir com a espectador. Però, sobretot, no puc oblidar l'edició del 2015 perquè, juntament amb la meva família, va ser la primera vegada que vam estar els 6 dies gaudint de la participació del meu gendre Asier als SSDT.

No sé si tornaré a Escòcia per fer Trial, encara que em moro de ganes per pujar el Pipeline amb la Sherpa Kit Campeón però, fins aleshores, continuaré gaudint de les imatges i filmacions que vam poder fer aquell 2015.

Espero que us agradi.

Molta sort als participants d’aquesta edició 2023!

VÍDEO SSDT 2015

01/05/23 Scottish Six Days Trial - Bonaigua - Trial