Home » ESPAI ZERO » 02/06/20 2 de Juny de 1983

02/06/20 2 de Juny de 1983

218.- La celebració de les noces de plata, d’or o de diamant, encara que es remunta a l'època romana, segurament us sonaran a tots…són el 25è, 50è i 60è any de casats.

El que potser no sap tanta gent és que cada any de matrimoni representa un material diferent. Antigament era tradició que cada any que passava el matrimoni es fes un regal, i aquests estaven confeccionats d’un sol material. Cada any que passava, conforme la fortalesa del matrimoni augmentava, el material anava variant des dels més fràgils fins als més sòlids.

Paper,  Cotó, Cuir, Lli, Fusta, Ferro, Llana, Bronze, Argila, Alumini, Acer, Seda, Encaix, Marfil, Vidre, Heura,  Alhelí, Quars, Lligabosc, Porcellana, Roure, Coure, Aigua, Granit, Plata, Roses, Atzabeja, Àmbar, Granat, Perla, Banús, Coure, Estany, Rosella, Coral, Sílex i Alabastre.

Avui fem 37 anys de casats, per tant,  estem a l’aniversari de l’Alabastre.

No us enganyaré si us dic que he hagut de buscar al “senyor” Google per saber què cony és l’Alabastre, trobant aquesta definició: roca composta de guix microcristal·lí, compacta, generalment blanca i translúcida, de la qual es fan vasos, ornaments, etc.

Però no us enganyaré tampoc si us dic que avui, després de 37 anys de matrimoni, sóc infinitament feliç de seguir estant al costat de la meva estimada Mercè; la meva amiga, la meva parella, la meva dona, la mare de la meva filla i l’àvia del meu nét.

Ja ho vaig dir a la crònica “La meva vida, sense Calafat, hauria estat diferent”, però és que la meva vida sense ella no hauria tingut cap sentit.

Mercè, que per molts anys puguem seguir junts, gaudint amb salut tots els moments bons que queden per arribar.

"La meva vida, sense Calafat, hauria estat diferent"

02/06/20 2 de Juny de 1983 - Bonaigua - Trial