Home » ESPAI ZERO » 03/12/17 Trial de Talamanca

03/12/17 Trial de Talamanca

59.- Trial de Talamanca Clàssic. Era l’última prova de la Copa Catalana de Clàssiques, però també era una cursa especial per a mi, ja que era la darrera com a president de Motocat i, amb molta pena, no he pugut gaudir del contacte directe del que comporta qualsevol organització. 

El meu estat de salut és bo, però el fred i que fa pocs dies de la intervenció, m’han aconsellat que em quedés a casa. Això no ha estat excusa perquè estigués despert des de les 5 de la matinada i no és per casualitat, és per la meva manera de ser i fer. 

No puc deixar d’agrair a tots els que d’una manera o altra m’heu donat un cop de mà amb aquest trial i per això ho vull fer públicament: 

Albert Gil, Albert Merino, Àlex Urgellés, Asier Zurbano, Asun Belis, Beni Avilés, Carles Cervera, Carles Membrives, Carles Vidal, Coral Font, Daniel Merino, Cristina Sarvisé, Enric Jornet, Franki Ribera i Clara, Frederic Bergadà, Imma Capdevila i Júlia, Joan Domènech, Joan Marquès, Joan Nogueras, Joan Sanllehy, Jordi Balada, José Luis Barrocal, Josep Mª Ariño, Marc Merino, Margarita Martín, Marta Orengo, Mercè Carbonell, Mercè Gou, Miquel Maureso, Pep Planas, Pilar Fernández, “Piru”, Ramon Membrives, Rosa Capuz, Xavi Planas i a tot el personal del Càmping La Tatgera. 

M’hagués agradat compartir una matinal trialera amb tots els pilots i amics que us heu desplaçat fins La Tatgera i per això també us vull donar les gràcies ja que, a més, el fred que ha fet aquests dies, amb temperatures extremadament baixes, sota zero, feia que vingués més de gust estar a casa calentet que fent zones a la muntanya, però una vegada més heu demostrat que els trialers som gent forta i amb una afició fora del normal. 

Repeteixo, MOLTES GRÀCIES a tots!

03/12/17 Trial de Talamanca - Bonaigua - Trial