Home » ESPAI ZERO » 07/07/24 Clàssica TK2024

07/07/24 Clàssica TK2024

452.- No sé si els trialers som conscients o no de tot allò que està aportant en Manel Jané al Trial. En el meu cas, no tindré prous paraules d'agraïment de tot el que fa i ha fet perquè el Trial ocupi el lloc que es mereix.

La primera edició del Trial Clàssic de Camprodon a l’àrea Noassar ha estat excepcional, potser un pel complicat pels grocs, ja que la majoria passem dels 60 i les nostres clàssiques ja no estan per segons quines zones i interzones, però ha estat un Trial en estat pur.

Sí que és cert que quan es va escollir la data per fer aquest Trial, no es podia saber que plouria més que mai, tenint en compte que estaríem en ple estiu, però la realitat ha estat aquesta i la pluja va deixar el terreny molt "scottish" en alguns indrets, amb una interzona infernal.

Sempre hi ha coses a millorar i em poso a disposició de l’organització per si vol que els hi comenti alguna d'elles.

Per la meva banda, feia molts anys que no anava al Noassar, més concretament des del 2015, i puc assegurar que és la millor àrea de Trial que conec.

Després de gaudir del primer día, vaig haver de retirar-me el segon día després de la zona 8. Encara estava una mica fluixet ja que era el meu primer trial després de l’operació de vesícula, sense haver entrenat gens, i el metge em va dir que anés en compte amb els esforços, sense saber que el pitjor estava per arribar. En alguns trams de la interzona crec que només em va faltar agafar la moto i carregar-la a les espatlles.

De totes maneres, poder compartir les zones amb bona gent i tot el cap de setmana amb alguns dels meus millors amics, Manolo, Toni i Toniu, també amb les seves dones, no té preu. Ens ho hem passat genial.

L'any que ve hi tornarem, segur!

07/07/24 Clàssica TK2024 - Bonaigua - Trial