Home » ESPAI ZERO » 09/10/22 Marta i Ane Miren

09/10/22 Marta i Ane Miren

352.- L'amistat és un dels tresors més importants que tenim a la vida. Salut, família, amistat i amor serien els quatre pilars fonamentals. A més, les amigues sempre hi són quan et falla l'amor, quan et falla la família i fins i tot quan et falla la salut.

Crec recordar que tot va començar al setembre de 1990.

Marta Martín, 1 de gener de 1987 i Ane Miren Maguregui, 28 d’abril de 1987.

Dues nenes, que amb 3 anyets, es coneixen a P3 del col·legi Sagrada Família (SAFA) del carrer Urgell de Barcelona.

Dues nenes que no s’assemblen en res, és més, diria que són pols oposats, però que des d’aleshores mantenen una amistat i una complicitat molt evident.

Diuen que els amics són els germans que triem i en el cas d’elles, cap de les dues té germanes (Ane Miren un germà, l’Ander), per tant, podríem dir que són com germanes i encara que no siguin de sang, és probable que la relació encara sigui més forta.

Aquelles nenes plenes d’angoixes i preocupacions normals de l’edat, ara són dues dones fetes, madures, mares i sobretot, encara continuen sent amigues, molt bones amigues.

Em fa especialment feliç veure els quatre junts: Marta-Aimar i Ane Miren-Kai, perquè estic segur que, juntament amb les seves parelles, continuaran l’amistat per la resta de les seves vides.

09/10/22 Marta i Ane Miren - Bonaigua - Trial