Home » ESPAI ZERO » 09/12/21 Miquel Cirera

09/12/21 Miquel Cirera

291.- No recordo quants anys fa que ens coneixem amb en Miquel Cirera, però tampoc importa gaire. De sempre l’havia reconegut i admirat com un pilot de Montesa, un bon pilot de la marca de la seva vida, que no va tenir la sort de guanyar cap campionat, ni estatal, ni mundial, però al que sempre vaig admirar.

El pas del temps, la presidència de Motocat i sobretot el Trial Solidari, crec que ens ha fet forjar una bona amistat i és per aquest mateix motiu que m’agradaria fer alguns comentaris.

No em vull referir als 46 anys dedicats a Montesa, que també, ni tampoc a la gran quantitat de títols i èxits aconseguits al capdavant de l’equip amb pilots d’una gran talla mundial com Marc Colomer, Dougie Lampkin, Takahisa Fujinami o Toni Bou. Fins i tot, tampoc em vull referir a la gran quantitat de mals de cap i “marrons” que deu haver hagut de lidiar i afrontar amb un jovent i/o persones que, de vegades, no sabem estar a l’alçada de les circumstàncies, però l’espècie humana és així i no cal donar-hi més voltes.

Em vull referir al que ha fet pel TRIAL.

Cabrianes, tant de clàssiques com de modernes (versió II), era el Trial de Miquel Cirera i qui no el recorda? Miquel, a veure si ara que tindràs més temps el tornem a recuperar.

Segurament el Trial no té el reconeixement que tenen altres esports, però tampoc hi ha cap esportista que tingui els títols mundials que té Toni Bou amb Montesa i d’això, gran part de “culpa” la té en Miquel Cirera.

Potser el Trial és l’únic esport on tenim pilots top molt propers. No posaré cap exemple en concret, però penseu vosaltres mateixos en qualsevol esport i digueu-me amb quins dels seus esportistes d’elit us heu pogut apropar tant o més que amb el Toni Bou i d’això, gran part de “culpa” també la té en Miquel Cirera.

I ja per acabar i concretant més en la meva persona, sabeu qui és el que més m’ha ajudat a tirar endavant els Trials Solidaris i més concretament el tercer? Si senyor! En Miquel Cirera.

I tant que el trobaré a faltar al capdavant de l’equip Montesa. I tant que trobaré a faltar tots aquells contactes propers que sempre m’aconseguia dins l’equip, però tan cert com que ara el tindré més a prop i podrem compartir junts el que més ens agrada, FER TRIAL!

Gràcies Miquel per tot el que m’has donat i sobretot per la teva amistat.

09/12/21 Miquel Cirera - Bonaigua - Trial