Home » ESPAI ZERO » 15/10/21 MotoClub Cent Peus

15/10/21 MotoClub Cent Peus

284.- La vida s'alimenta de petits detalls que, de vegades, porten una gran càrrega de valor sentimental i més quan veus que estan fets amb molta dedicació a canvi de res. És increïble com les coses més simples poden canviar per complet l’estat d’ànim d’un dia gris.

El Motoclub Cent Peus m’ha dedicat el cartell del 3r Trial Social a Can Teià, del proper 31 d’octubre.

És la primera vegada en tota la meva vida trialera que es produeix un fet així i és per aquest motiu que vull dedicar aquestes quatre línies als responsables de fer-ho possible.

Em fa molta il·lusió aquest cartell “trialer” en el que el més important és el que es transmet: la celebració d’un Trial, en una àrea de les poques que tenim i on gaudim tota la colla tot sovint; i resulta que allà al mig hi sóc jo: seriós, formal, “carapalo”... amb la meva estimada Bultaco Sherpa Kit Campeón.

Aquest és el meu estil i aquesta és la fotografia del bon amic Carles Vidal que ha sabut captar i reflectir un moment de la meva vida que quedarà emmarcat per sempre més.

No sé si sóc mereixedor de tal honor, però m'he sentit estimat i sentir-se estimat és meravellós: et sents valorat, segur, content i especial.

Així doncs, sols em quedar donar les gràcies a tota la Junta Directiva del MotoClub Cent Peus per aquest regal, que sens dubte el guardaré en lloc preferent.

15/10/21 MotoClub Cent Peus - Bonaigua - Trial