Home » ESPAI ZERO » 16/02/24 Aimar - Juan Luis Gaillard

16/02/24 Aimar - Juan Luis Gaillard

432.- He comentat vàries vegades que l’afinitat que tinc amb el meu nét Aimar supera totes les expectatives que m’hagués pogut imaginar i ara, per acabar d’arrodonir-ho, m’ha passat això:

Sabeu que estic digitalitzant l’arxiu del que va ser el cap de premsa i responsable de comunicació de Bultaco, Juan Luis Gaillard. Porto més de 20.000 fotos escanejades i, una per una, les he hagut de retocar perquè els negatius tenen moltes tares i taques d’estar tants anys guardats.

Doncs bé, ara resulta que, de cop, m’ha sortit un ajudant per fer aquesta àrdua tasca del retoc digital. Sense saber molt bé perquè, l’Aimar m’està ajudant a fer-ho i l’avi content i feliç.

Content i feliç no perquè m’ajudi, que ben mirat m’ocasiona més feina que benefici, jeje.. sinó perquè em demostra vàries coses: que li agraden les motos, evidentment que tot el que sigui utilitzar pantalles li encanta però, sobretot, el que més m’emociona és tenir-lo al meu costat gaudint més hores, si cap, de tots aquests moments compartits.

Com era allò de fer el que més t’agrada amb els que més t’estimes? Doncs això.

16/02/24 Aimar - Juan Luis Gaillard - Bonaigua - Trial