Home » ESPAI ZERO » 18/02/18 Motocater de l'any

18/02/18 Motocater de l'any

85.- Moltes organitzacions (i MOTOCAT no podia ser menys), fan del reconeixement part de la seva cultura, entenent la importància i valorant l’esforç de la dedicació, entusiasme i compromís. Això va quedar clar a la fundació del motoclub i continua inalterable, però de sobte m’ha tocat a mi ser el MOTOCATer de l’any i la veritat és que no m’ho esperava.

Si fins ara he fet tot el que he fet pel bé del Trial, ha estat perquè volia i podia, ho he fet lliurement i sense haver estat obligat a res, a més sempre he dit que m'agrada més reconèixer a que em reconeguin res, però també és cert que a "nadie le amarga un dulce" i és per això que vull fer alguns comentaris.

És molt gratificant rebre aquesta distinció de MOTOCATer de l’any, perquè crec que és un reconeixement als meus esforços i treball des dels inicis de Motocat.

Tots aquests anys he viscut moments molt especials. No només en temes personals (que també), sinó en els temes trialers, i aquest trofeu, per la seva transcendència, el vull compartir amb tots vosaltres, però sobretot amb els que directament han considerat que n’era mereixedor.

Ramon, Rosa, Jaume, Franky, Jordi, Marta, Joan i Pilar, sabeu que us aprecio molt a tots i no sols per aquest reconeixement (que comparteixo amb tots vosaltres), sinó per molts altres aspectes relacionats amb el nostre esport i també personals. Gràcies perquè m’heu fet viure una experiència meravellosa.

18/02/18 Motocater de l'any - Bonaigua - Trial