Home » ESPAI ZERO » 20/12/23 Non Stop Bikes

20/12/23 Non Stop Bikes

421.- L’any 2006, tres apassionats del motor, i més concretament del Trial, van fundar una botiga amb un nom vinculat a una forma de practicar aquest esport: NON STOP.

Ramon Sallés, Oscar Alonso i Pim Terricabras, en un local de 300 metres quadrats al carrer Bonavista de Tona, van començar l’activitat.

Després de 13 anys, en Ramon Sallés i l’Oscar Alonso van decidir canviar de local, passant als 800 metres quadrats actuals del carrer Taradell del mateix municipi de Tona.

Un cop comentat això, jo no sé si els fundadors eren conscients del que estaven fent.

Identificar oportunitats de negoci coneixent els riscos que comporta fundar una empresa i més vinculada a un esport injustament mal tractat com és el Trial, no sé si és de valents o d'inconscients, però el temps els ha demostrat, ens ha demostrat, que tenien tota la raó i això ha comportat que, ara per ara, NON STOP BIKES sigui la botiga de Trial de referència, no sols en el nostre territori, sinó més enllà de les nostres fronteres.

Estic segur, perquè els conec molt bé, que el conjunt de valors i creences que tenen aquests amics de NON STOP, conformen la identitat corporativa que tenen, on la presa de decisions i d’altres activitats d’organització han estat les correctes i per això han arribat on han arribat.

Ara, per acabar de sorprendre'm, han fet aquest vídeo de les tres generacions trialeres de la meva família i sols tinc paraules d'agraïment, però clar, no podia ser amb un senzill gràcies.

Fa sis anys i mig (el anys del meu nét Aimar) que porto dient que visc en un núvol d’emocions constants. El dia a dia del petit em fa sentir tan feliç que fins i tot crec que el meu cervell processa la informació i reflexiona massa profundament, però tampoc crec que això sigui pas dolent, tot el contrari.

Aquest vídeo sobre l'evolució del Trial a la vida ho diu perfectament, el que veritablement importa és poder compartir allò que més t'agrada amb els que més estimes, però el que no es diu en aquest vídeo és que hi han moltes més persones que m’estimo i amb les que comparteixo la meva afició al Trial. Evidentment, l’equip de NON STOP BIKES, està entre elles.

Que tingueu unes Bones Festes.

20/12/23 Non Stop Bikes - Bonaigua - Trial