Home » ESPAI ZERO » 21/04/24 Trial de Ger

21/04/24 Trial de Ger

439.- Cinquena edició del TRIAL DE CLÀSSIQUES PER EQUIPS A GER i tercera participació meva.

Per circumstàncies que no venen al cas, les meves tres participacions han estat amb diferents membres d'equip, però aquesta edició era especial.

Aquest any he participat en diferents trials, però de llarga durada era el primer i també era el primer en el que no ens acompanyava la Dolors.

Quan el Toni es va afegir a l'equip, no vaig tenir cap dubte que seria un cap de setmana de moltes emocions, i així ha estat, no pas pel Trial en sí, sinó per tot allò de compartir aquells moments tan gratificants de gintonics, sopars i converses al voltant de la taula que amb el Manolo, l’Emi, el Toni i la Dolors, hem gaudit durant tants anys arreu.

Ha estat dur no tenir entre nosaltres el seu somriure, els seus divertits comentaris i sobretot la seva presència i estic segur que per en Toni encara ha estat més dur, però un cop passat el tràngol del divendres al vespre, sols quedava mirar endavant i posar tots els esforços per gaudir del Trial, com així ha estat.

Tots tres amb Bultaco Sherpa T, el nostre equip es deia AMICS TRIALERS i el composàven en Carles Solà, el Toni Buxadé i jo mateix, però aquest nom no és exclusiva nostra, ja que tots els participants ens han demostrat que AMICS TRIALERS ho som tots.

Pel que fa al Trial, res a dir, o sí, què collons! Ha estat un Trial com els que es fan a la Cerdanya: ESPECTACULAR!

Moltes gràcies a en Xavi Castey i a tot el MotoClub Cerdanya i moltes gràcies a tots els controls que han fet que els trialers assistents haguem gaudit d'un cap de setmana excepcional a Ger.

Llarga vida al Trial de Ger per equips!

21/04/24 Trial de Ger - Bonaigua - Trial