Home » ESPAI ZERO » 21/05/23 Trial d'All

21/05/23 Trial d'All

392.- Quan es van obrir les inscripcions pel Trial Clàssic d’All, vaig tenir dubtes amb quina moto participar-hi.

Amb la que em trobo més a gust és amb la Sherpa Kit Campeón, però la Triumph Tiger Cup, preparada pels Bergadà i aparcada des del Costa Brava 2022, em mirava amb cara de pena i vaig pensar... pobreta! Sols la trec un cop l’any i no s’ho mereix.

Dit i fet! Em vaig inscriu-re en grocs Pre’65.

No sé què li va passar tots dos dies que en fred em va costar tant d'engegar. Semblava negada, vaig canviar la bugia vàries vegades i la veritat és que la vaig maleir, fins i tot amb algun moment de penediment de no haver agafat la Kit, però en honor a la veritat he de dir que, quan es va engegar, va anar de meravella tots dos dies.

És com un “tractoret” i amb el "desarrollo" tan curt que porta, es pot fer el Trial que a mi m’agrada, en primera i sense estrès. Cap problema amb ella i, si la moto va bé i el pilot es troba a gust, la resta ve rodat.

D’altra banda, tenir a la família i els amics al voltant teu tot el cap de setmana ajuda i molt. Així que, encara que era el de menys, vaig quedar primer en aquesta 10ª participació meva als 2 Dies de Clàssiques del Trial d’All.

Ara ja neta, mirarem a veure què li passa en fred, esperant a la pròxima amb aquesta moto que, si no es trenca res, serà pel Costa Brava 2023

Moltes gràcies MC80 per organitzar aquest Trial.

Moltes gràcies Pere Dot per la foto.

GALERIA

21/05/23 Trial d'All - Bonaigua - Trial