Home » ESPAI ZERO » 21/10/23 Daniel i Myriam

21/10/23 Daniel i Myriam

411.- A aquestes alçades no us explicaré gaire el què significa contraure matrimoni, però sí que faré una breu pinzellada del què comporta la unió de dues persones, en aquest cas, del meu nebot Daniel i la seva parella Myriam.

En general, el casament implica que les persones que es casen declaren, davant d'una autoritat, la seva intenció de contraure un vincle matrimonial. El ritual també inclou l'intercanvi de les aliances.

Uns fets tan simples, però carregats d’emotivitat, i per arribar a aquí haig d’anar uns dies enrere, potser uns mesos, perquè la feina feta fins aleshores, a banda dels possibles entrebancs que van sorgint, sempre els recordareu amb molt de carinyo...

Abans del gran dia, haureu escollit el lloc de casament, també el restaurant on celebrar-ho, el fotògraf, tota mena de detalls perquè aquell dia sigui inoblidable i, sobretot, ja us haureu provat vàries vegades els vostres vestits de nuvis, sabreu com us queden i com realcen les vostres figures.

I arriba el dia de l'enllaç, 21 d'octubre de 2023.

Per fi, després de tants preparatius el vostre somni es fa realitat i es fa difícil contenir els nervis i les emocions perquè, a més, sabeu que ho recordareu tota la vida.

Petons, abraçades, encaixades de mans... poc a poc els convidats van anar agafant lloc fins que va arribar el moment de l'entrada dels nuvis, primer el Daniel amb la mare i després la Myriam amb el pare. Les vostres mirades de complicitat, amb el petit Max descansant al cotxet, feien que un somriure tendre es reflectís en la cara de tots els assistents.

I arriba l’hora de les lectures, que emocionen perquè les autores ho han preparat amb tot el carinyo, esmentant detalls i sentiments que només van fer que plasmar en unes paraules que s’han unit dues persones que es fan estimar. Tots emocionats, tant que vam fer curt de mocadors de paper.

Després, la sortida dels nuvis, l'arròs, les fotos i per acabar la festa, el dinar al restaurant.

M’ha fet molta il·lusió ser present al vostre casament i us desitjo que tingueu tota la sort del món. Recordeu sempre que per amor heu unit les vostres vides i de cor us desitjo tot el millor, que sigueu molt feliços i que gaudiu cada dia de poder estar junts, això sí, amb el Max com a testimoni.

Moltes felicitats parella! Les coses bones passen als que les mereixen. Enhorabona!

Us estimo.

21/10/23 Daniel i Myriam - Bonaigua - Trial