Home » ESPAI ZERO » 24/06/17 Asier, Marta i Aimar

24/06/17 Asier, Marta i Aimar

44.- Marta, ara sí, ara ja ets mare!

Ser mare no vol dir només canviar bolquers, escalfar biberons o barallar-se amb els purés, això només és el començament. Ara és quan t’adonaràs que ets capaç de fer qualsevol cosa per una persona a qui has donat la vida, un fill en qui posaràs milions d'il•lusions.

Ser mare vol dir canviar la teva vida, el teu temps i la teva forma de pensar. Vol dir tenir una raó de ser per a la resta de la teva vida, voler aprofitar i esprémer cada moment al màxim, tenir sentiments oposats en veure com el teu fill creix, com passa de ràpid el temps i ensenyar-lo a viure constantment.

Et faràs un fart de plorar, però també riuràs com mai i per qualsevol motiu. Passaràs nits d'insomni sense més consol que abraçar el coixí. Tindràs infinitat de preocupacions, dies, mesos i anys “inventant” centenars de maneres per camuflar les verdures i el peix, aguantant baralles i tolerant, amb tota la paciència del món, la infinitat de coses sense sentit que té la vida.

Les nits en què el teu fill es despertarà amb febre, t’enfrontarà al món, però et farà superar totes les pors. No tinc cap dubte que l’educaràs de la millor manera i això et donarà el millor exemple de valentia i amor. Recorda allò de que mare sols hi ha una.

A partir d’ara no estaràs sola en el pensament, ja que una mare sempre pensa doble: pels seus fills i per ella. Et sentiràs tremendament afortunada perquè saps que el teu fill és el tresor més gran que podries arribar a tenir i si aquest tresor és la meitat del que has significat tu per la teva mare, la dona de la meva vida, no dubtis que seràs enormement feliç.

Encara que aquest és un escrit per a tu, no deixo de pensar que en aquest camí tens un company, l’Asier, amb qui educareu el vostre fill i gaudireu de ser pares. Desitjo que en aquesta nova etapa, apassionant però de vegades complicada, us seguiu fent costat com fins ara. Compartir-ho amb amor i amb humor us farà el camí més planer i millor.

Que tinguis sort filla!

 

 
24/06/17 Asier, Marta i Aimar - Bonaigua - Trial