Home » ESPAI ZERO » 24/06/18 Aimar 1 any

24/06/18 Aimar 1 any

116.- El fet de complir anys és el moment idoni per celebrar i donar gràcies a qui calgui per donar-nos aquest regal de la vida.

Sóc molt afortunat per compartir l'alegria amb la meva família, amics i, sobretot, amb el meu nét, que en aquest primer aniversari seu veig que va creixent en alçada i saviesa.

És un nen molt simpàtic i eixerit, que em sorprèn, em captiva amb el seu dolç somriure i em té el cor robat. Sap contagiar-me la seva alegria infantil, i aquella maduresa que vaig adquirir com a pare, ara l’Aimar me l’ha fet recordar com a avi, perquè amb ell he tornat a fer coses que ja vaig fer amb la Marta i que em porten grans records.

Avui, 24 de juny de 2018, l’Aimar puja un esglaó més en el peregrinar quotidià de la vida.

Les següents paraules són per a tu, Aimar, i encara que sé que ets molt petit per comprendre-les, sé que quan siguis més gran revisaràs aquest missatge que et vull dedicar en el teu primer any de vida.

Quan estaves a la panxa de la teva mare, no em vaig arribar a imaginar mai que podries arribar a ser una “personeta” tan estimada. Després, en néixer, i amb el pas dels mesos, veure't somriure, donar els teus primers passets i els teus descobriments diaris, m’has fet sentir l’avi més feliç del món. Gràcies a tu, altres aspectes de la vida que m’importen molt han passat a segon terme ja que, a més, estic esperant i desitjo poder veure't créixer i guiar els teus passos, explicar-te moltes històries i ser el teu còmplice de jocs, també del trial, jeje... Les revetlles de Sant Joan ja no tornaran a ser mai més iguals, perquè aquell 24 de juny de 2017 no sols vas néixer tu, sinó que la meva vida va fer un canvi radical.

Ara toca gaudir-ho i sobre tot viure el present amb tota l'alegria possible.

Per molts anys Aimar!

L’avi Víctor.

24/06/18 Aimar 1 any - Bonaigua - Trial