Home » ESPAI ZERO » 24/06/23 Aimar

24/06/23 Aimar

400.- Aprofito l'entrada número 400 per comentar el que em fa més feliç, el meu nét.

Som-hi! ja tenim aquí un altre 24 de juny, dia de l’aniversari de l’Aimar.

Un altre any s'ha completat des de que va venir a omplir les nostres vides. El meu nét, el millor regal que la meva filla i el meu gendre van poder fer-me, avui fa 6 anyets.

Tot i ser cert que a aquesta edat comencen a créixer per sí mateixos, també és veritat que adquireixen molta força les relacions que s'estableixen fora de casa. Està prenent consciència que a més dels pares i avis, hi ha altres nens amb els quals s'entén i diverteix. Sent la necessitat d'escollir per sí mateix els seus amics i és capaç de formar part d'una colla (de gamberretes), amb la qual se sent a gust i juga. D’aquesta manera avança en el seu «programa» d’aprenentatge.

Els amics de P5, a aquestes edats, són els mateixos dins i fora de l'escola. Per aquesta raó, és bo convidar-los a casa, fer sortides junts i potenciar la seva amistat, cosa que està fent tota la família.

També hem potenciat la comunicació perquè ens expliqui les seves inquietuds diàries i què ha aprés, a què ha jugat, i si s'ha barallat amb algun nen o l'han castigat. Aquesta serà la millor carta per anar reconduint la seva educació.

Llegir és compartir, viure, sentir, meravellar-se i decebre's pel món, trobar la manera de sentir-se bé i fixar la mirada en un destí. Ha començat a llegir i això està portant-lo a un món, tant satisfactori com desconegut, però ple d’emocions.

Li encanta jugar amb els amics al parc, cantar, ballar, anar en bicicleta, tots els jocs i esdeveniments que impliquin un desafiament, evidentment compartir moments amb tota la família i amics, ara també menjar i sobretot fer Trial amb les seves motos. És molt divertit cada vegada que veient unes pedres em diu... avi, aquí sortiria una zoneta! Sempre em treu un somriure.

Em fa emocionar cada vegada que comenta que amb mi està molt a gust i jo no deixo de comentar-li que amb la seva arribada i conforme van passant els anys, la meva vida té un nou significat. Sóc feliç de ser per ell una font més de suport, actuant com a guia, confident i amic.

M’encanta cada vegada que ens acomiadem amb la frase que ja és un «ritual»... «demà més i millor» i crec que estem posant tots els esforços possibles perquè sigui feliç i el dia de demà sigui un bon nano, una bona persona.

Així doncs, que per molts bons anys AIMAR!

Que per molts anys puguem seguir tenint aventures màgiques i emocionants junts.

Ah! i moltes felicitats als pares pel seu setè aniversari de noces.

L’avi Víctor.

24/06/23 Aimar - Bonaigua - Trial