Home » ESPAI ZERO » 24/09/23 Manolo Iborra

24/09/23 Manolo Iborra

407.- Ho vaig comentar quan em van dedicar el cartell del 3r Trial Social a Can Teià del 31 d'octubre de 2021. La vida s'alimenta de petits detalls que, de vegades, porten una gran càrrega de valor sentimental i més quan veus que estan fets amb molta dedicació a canvi de res. És increïble com les coses més simples poden canviar per complet l'estat d'ànim d'un dia gris.

Era la primera vegada en tota la meva vida trialera que es produïa un fet així i ara es produeix un altre fet semblant que m'omple de felicitat i orgull. Li han dedicat el cartell del 4t Trial Social a Can Teià del proper 24 de setembre de 2023, al meu bon amic Manolo Iborra i és per això que vull dedicar aquestes quatre línies als responsables de fer-ho possible.

Em fa molta il·lusió aquest cartell “trialer” en el que el més important és el que es transmet: la celebració d'un Trial, en una àrea de les poques que tenim i on gaudim sovint tota la colla, entre ells el protagonista de la foto, el SENYOR Manolo Iborra amb la seva estimada Bultaco Sherpa Kit Campeón, que li va costar fer-se a ella, però ara és amb la moto amb la que va més a gust.

El bon amic Carles Vidal ha sabut captar i reflectir un moment de la seva vida que queda emmarcat per sempre més i a mi em fa especialment feliç perquè s'ho mereix.

Ell no ho dirà, però és totalment mereixedor de tal honor, perquè a més estic segur que se sent estimat i sentir-se estimat és meravellós: et sents valorat, segur, content i especial.

Així doncs, només em queda donar les gràcies a tota la Junta Directiva del MotoClub Cent Peus per aquest regal. Sens dubte el faré ampliar i, per descomptat, li demanaré que me’l dediqui per guardar-lo en lloc preferent.

24/09/23 Manolo Iborra - Bonaigua - Trial