Home » ESPAI ZERO » 26/05/21 Bultaco Sherpa Kit Campeón

26/05/21 Bultaco Sherpa Kit Campeón

265.- Vaig escollir la Bultaco Sherpa T model 80 Kit Campeón pel Trial de Ger, per varis motius.

Segurament el sentiment per uns "colors", els de Bultaco, faran que els meus comentaris semblin cursis, o fins i tot ximples, però fins al dia d'avui m'emociona saber que aquesta marca, ja desapareguda, i aquesta moto, sigui la "nineta dels meus ulls".

M'ha encantat "tunejar" i preparar les meves motos amb aquells accessoris que m'ajudarien en els trials i que alhora les distingirien de les altres. He tingut els meus anys "top" on he gaudit moltíssim a les zones, he après les tècniques de pilotatge i he adaptat les meves motos al purament relacionat amb el Trial, també he patit els fiascos i caigudes, però hi ha una cosa que sempre la tindré present, l'olor dels motors de 2 temps. És una moto petita, dòcil, manejable i sobretot molt divertida de pilotar.

Sempre he considerat a la Kit Campeón el meu petit tresor. La possessió d'aquesta moto sempre em crea una sensació de benestar i alegria. Aquest "embolic de ferros" convertits en una màquina, en una moto per fer Trial, em fa aflorar sentiments i desitjos, alegries i tristeses, quietud i moviment, però sobretot ganes de fer zones i trialejar. No vull fer cap valoració negativa, ni crítica d'ella, no ho mereix. No seré jo qui caigui en l'error de sentir-me capacitat per injuriar aquesta moto ja que em mereix tot el respecte, simplement per haver-se posat en circulació.

Potser en un futur canviï de sentiments i tingui altres prioritats, però mentre això arriba, em conformaré amb anar contemplant la meva petita "joia" que, amb sort, algun dia, l'Aimar tindrà a bé tafanejar dient: què tindria aquesta moto perquè a l'avi li agradés tant? De moment li vaig explicant, jeje...

Per tant, dit tot això, sols em queda comunicar que, una vegada més, poder participar amb la Kit envoltat dels meus millors amics trialers i de la meva família, han convertit aquest cap de setmana en inolvidable.

26/05/21 Bultaco Sherpa Kit Campeón - Bonaigua - Trial