Home » ESPAI ZERO » 26/05/24 Aimar i el Bike-Trial

26/05/24 Aimar i el Bike-Trial

444.- Una de les extraescolars que fa l'Aimar (el meu nét) aquest any és Bike-Trial.

Cada dimarts de 18 a 19:30h ens desplacem al velòdrom d'Horta on la Mireia Abant li fa unes classes intensives.

En el que portem d'any ha après molt. Manega la bicicleta amb una facilitat envejable, fent canvis i mantenint l'equilibri que ja m'agradaria a mi saber fer-ho, però aquest cap de setmana passat, s'ha produït un fet que no m'ha deixat indiferent.

Les germanes Abant ens van comunicar que, de tant en tant, organitzen uns Open al Parc Catalunya de Sabadell. Aquests Open no deixen de ser uns Trials competitius amb moltes categories i al preguntar-li a l'Aimar si volia participar-hi, va dir que sí.

No estava en el meu millor moment, ja que tot just dimarts em van fer una lleu intervenció i primer vaig pensar que no hi aniria, però no em podia permetre no ser-hi en la seva primera competició amb la bicicleta, així que ens vam desplaçar tota la família cap a Sabadell.

Deu n’hi do el muntatge que van fer perquè els nanus gaudissin d'una matinal trialera i deu n’hi do la quantitat de trialers (de moto) que em vaig trobar.

Verificacions administratives fetes, dorsal col·locat i, en l'horari establert, sortida per fer 5 zones a dues voltes, dins la categoria negre +7.

Vam quedar molt gratament sorpresos al veure que l'Aimar va guanyar en la seva categoria.  Per primera vegada pujava al podi ell solet, fet que no va deixar d'emocionar-nos.

No sé si hi haurà més trials de bici i tampoc sé si ho farà tan bé, però aquesta primera experiència competitiva ha estat un plaer poder compartir-la en família i veure que l'Aimar, no sols és un crack (disculpeu la passió d’avi jeje...) sinó que, a més, se'l veu gaudir i és feliç amb les coses que més li agraden.

Moltes gràcies Gemma, Mireia i Josep Abant, també a tots els implicats en la magnífica organització d'aquest Open que, sens dubte, hauria de ser el primer de molts.

26/05/24 Aimar i el Bike-Trial - Bonaigua - Trial