Home » ESPAI ZERO » 26/11/20 3r Trial Solidari

26/11/20 3r Trial Solidari

233.- Benvolguts amics,

Com ja sabeu vam haver d’anul·lar el tercer Trial Solidari al Circuit de Barcelona-Catalunya. El bloqueig provocat per l'anòmala situació de la Covid-19 va fer que consideréssim imprescindible el respecte a la normativa actual, l'adhesió a la preocupació social i evitar qualsevol aglomeració de gent que pogués suposar un risc de contagi que hagués pogut transformar una jornada festiva en un malson comunitari. Però volem acabar l’any amb una bona notícia: el 2021, si tot va bé, tindrem TRIAL SOLIDARI i a més canviarem d’ubicació, serà al Parcmotor de Castellolí.

Tot i que no podem negar el carisma del Circuit de Barcelona-Catalunya i que el canvi d’ubicació potser resta el nombre d’inscrits, l’entorn del Parcmotor de Castellolí serà el lloc on no sols celebrarem el 3r TRIAL SOLIDARI 2021, sinó tots els anys següents i no cada quatre anys com teníem previst fer en el Circuit de Barcelona-Catalunya.

A partir d’ara, el TRIAL SOLIDARI s’ha de convertir, a més de en la solidaritat trialera, en la festa per excel·lència del fi de temporada del Trial.

Ja fa dies que estem parlant d’organitzar el que serà el 3r Trial Solidari al Circuit del Parcmotor de Castellolí, una vegada més coincidint amb la Marató de TV3, en la seva edició del 2021, per tant, esteu alerta en els canals habituals, perquè seguirem donant més informació.

www.trialsolidari.cat

26/11/20 3r Trial Solidari - Bonaigua - Trial