Home » ESPAI ZERO » 27/09/17 Marta

27/09/17 Marta

51.- 9 meses en 4 minutos...

Porque sí, porque me apetece compartirlo. Porque, a pesar de no recordar lo que es dormir más de 3 horas seguidas o de salir de casa cuando a una se le antoja, soy FELIZ.

Feliz por la familia que tengo, por el compañero de vida que me da la mano y por el hijo al que los dos hemos creado.

Marta

Ay Marteta... tenir un fill, és la realització de la capacitat creativa més important que tenim els éssers humans: la creativitat sexual. Aquesta és la creativitat per excel·lència. Res del que puguem engendrar mai serà tan perfecte com un altre ésser humà.

Tenir un fill son: etapes, sentiments, pensaments, emocions, a nivell conscient o inconscient, confessable o inconfessable, acceptable o no, però a mi, és el millor que m'ha passat mai, no hi ha comparació possible. També és cert que per arribar a aquest punt, m'he de remuntar a l'altre millor moment que m'ha passat a la vida, conèixer a la teva mare, la meva estimada Mercè.

Quan un home i una dona es casen, en general, un dels seus grans somnis és tenir fills per aixecar una família. S'estableixen metes, objectius, plans i projeccions pel futur. S'espera que els fills siguin saludables, macus i intel·ligents.

Amb tot això (que no és poc), ni en el millor dels casos, m'hagués pogut imaginar haver estat tan feliç.

Han estat 30 anys al teu costat, uns quants més al costat de la mama i ara, no pocs amb Asier, formant un “equip", els quatre, de "primera divisió”.

El 24 de juny d'aquest mateix any ens va canviar la vida als quatre, si, segurament a tu més que a ningú, però és que ser avi està sent una de les experiències més boniques que té la vida. Quan tu t'has convertit en mare, jo, com a avi, estic vivint una pràctica meravellosa.

És una sort haver rebut a Aimar a una edat on pugui gaudir de tot el seu amor, de la seva tendresa i encara que no tingui pèl, jeje... no em sento gran, sinó orgullós i feliç de ser avi, ja que aquest nét s'ha convertit, per tots quatre, en la raó de viure i lluitar.

Tant la mama com jo esperem ser el vostre suport, l'alè i la companyonia, el punt de trobada de la nostra família. Sempre estarem involucrats i compromesos amb el desenvolupament del nen, però sobretot, no voldria que decaigués aquest sentiment que s'ha apoderat del meu cor...

Simplement es diu FELICITAT!

27/09/17 Marta - Bonaigua - Trial