Home » ESPAI ZERO » 28/06/24 BikeTrial

28/06/24 BikeTrial

449.- Qui més qui menys conserva records dels professors de la infantesa, i si a això li afegim els nostres professors de les primeres activitats esportives, l'amistat i l'afecte quedaran lligats per sempre més.

Des de que el meu nét Aimar va decidir fer d’extraescolar BikeTrial i va començar a fer classes cada dimarts al Velòdrom d’Horta de Barcelona, amb les germanes Abant, més concretament amb la Mireia, que no l’he escoltat rondinar cap vegada, perquè s’ha sentit molt ben assessorat i, sobretot, molt ben acompanyat.

Tant la Mireia com la Gemma es fan estimar i l’Aimar no ha estat menys amb aquestes dues campiones del BikeTrial, però l’últim dia de classe es va produir un fet, que encara que per un moment ens va entristir, per l'altre ens va encoratjar perquè s’obre una porta a nous projectes.

La Mireia Abant deixa de donar classes al Velòdrom i nosaltres tanquem aquesta etapa, passant a desplaçar-nos a Sabadell pel curs vinent, on la Gemma Abant continuarà formant l’Aimar.

Ens agafa més lluny, sí!, però l’Aimar no vol deixar de seguir fent aquesta activitat i nosaltres no serem qui li porti la contrària.

Moltes gràcies Mireia per tot el que has fet per l’Aimar en aquesta primera etapa de BikeTrial i que tinguis molta sort en els nous projectes que et proposis.

28/06/24 BikeTrial - Bonaigua - Trial