Home » ESPAI ZERO » 23/09/23 Ian Planas

23/09/23 Ian Planas

406.- Per aprendre a viure en un món on algú que estimaves ja no està present, has de ser conscient del rol i funcions que exercia aquesta persona i quines noves activitats ha implicat la seva marxa. D'aquesta manera, el dol, en aquesta tasca, assumeix nous rols i funcions. Poder abastar-les i dur-les a terme ens generarà satisfacció i no tant dolor.

Estimat Ian,

Aquest cap de setmana hem pogut fer aquella trobada que teníem pendent i, encara que tu no hi eres, SEMPRE has estat present.

Ahir vam passar el dia a Sant Antoni de Vilamajor, a la casa que tant t’agradava i on vas passar els últims dies de la teva vida. Hem estat amb els teu pares, el teus germans i nebots, amb la Clàudia, el Nil i la Clara.

La paella de l’Ignasi brutal! Hem brindat pels que hi erem i els que no hi eren, encara que estic convençut que, d’una forma o altra, segur que estaves amb nosaltres. Ens ho hem passat genial, hem rigut i també ens hem emocionat al recordar que tot hagués pogut ser diferent, però és el que té la vida.

I els nanos? Estan fets uns cracks! Han estat jugant tota l’estona, amb les motos, les bicis i també fent les entremaliadures de qualsevol nen a aquesta edat.

Hem quedat per fer una altra trobada més endavant, perquè a més tens una família encantadora.

Segueix-nos guiant, segueix SEMPRE IAN.

23/09/23 Ian Planas - Bonaigua - Trial