Home » ESPAI ZERO » 13/05/22 MECATECNO

13/05/22 MECATECNO

329.- 

Toc! Toc!

Digues?

Víctor, com ho tens per fer una matinal de “e-Trial”?

Cap problema Jordi, quan quedem?

Dit i fet.

Vam fer una excursió trialera per uns “llocs prohibits” i a la vegada meravellosos. Vam comparar les dues motos elèctriques, la Mecatecno amb l'Electric Motion i vàrem comentar una sèrie de pros i contres, tant d'un com de l'altre model.

Per una vegada em vaig sentir un pilot oficial, provant mapes, configuracions i preguntant-me coses que faria jo a la moto, però no és d'això del que us vull parlar, tampoc de l'estètica i comportaments, ho vull fer del projecte empresarial que comporta fer, dissenyar i construir una moto de Trial elèctrica com pot ser la Mecatecno.

Amb en Jordi no fa pas gaire temps que ens coneixem, però això no vol dir que no tinguem un munt d'afinitats, ja que és molt proper i li agrada tant o més el Trial que a mi.

Jordi Milà és Llicenciat en Ciències, Disseny Industrial i Productiu. Ha treballat per moltes marques de motos de Trial dissenyant motos, parts i components per elles. Actualment és el Director General de Mecatecno, primer fabricant de motos elèctriques per a nens i, en els darrers anys, embarcat en el projecte industrial de fer-ne una per adults.

Tot projecte empresarial parteix d'un concepte, més o menys revolucionari. Podríem dir que és la materialització d'un pla que persegueix determinades metes i compta amb uns recursos limitats per assolir-les. La destresa en la gestió de l'emprenedor, la seva experiència i formació, els contactes i les oportunitats que aconsegueixi aprofitar des de la posada en marxa de la iniciativa, marcaran el futur del seu negoci, tant l'èxit com el fracàs del projecte empresarial.

Crec honestament que el projecte empresarial de la "e-Trial" per adults de Mecatecno és interessant i digne d'admirar i li desitjo, quan el projecte sigui una realitat, un futur exitós -coneixent en Jordi, no ho dubto- tant pel que fa al Trial, com pel que fa a l'accés "electrificat" al medi natural tan complicat que tenim avui dia.

Jordi, no t'ho pensis més. Posa la Mecatecno "e-Trial" al mercat el més aviat possible. Comença a recuperar la gran inversió que has fet i, si us plau, no ens privis als trialers de tenir una marca de motos elèctriques feta al nostre país. T'ho agrairem.

Això sí, vam passar una jornada genial!

13/05/22 MECATECNO - Bonaigua - Trial