Home » ESPAI ZERO » 19/11/23 2 Dies Clàssic Trial Costa Brava

19/11/23 2 Dies Clàssic Trial Costa Brava

417.- Aquest 2023 hem tingut molt bons trials de 2 dies, però és que el Costa Brava és especial.

Tant pilots, com seguidors, com expositors, teníem moltes ganes de tornar a estar tots junts en aquest emblemàtic esdeveniment internacional de Trial Clàssic, que es va celebrar els dies 18 i 19 de novembre a S'Agaró i Sant Feliu de Guíxols.

Després de molts anys sense fer-ho, aquest cop vam estar allotjats al mateix hotel S'Agaró i també, des de feia molts anys, sense tota la família. Diferents situacions i compromisos, van fer que només hi poguéssim anar el meu gendre Asier i jo mateix. De totes maneres, vam compartir el cap de setmana amb amics i trialers vinguts d'arreu.

Pel que fa al Trial, comentar el que es repeteix cada any: organització i paratges espectaculars!, 20 zones desdoblades, en les que t’havies d’esforçar per fer-les i per a fer un bon resultat, interzona “matxacona” però trialera com mai i, per acabar, els pilots, que a l’estar allotjats al costat del pàdoc, he vist a una gran majoria, he pogut compartir estones i ens ho hem passat genial!

És l’onzena vegada en què participo en aquest Trial Costa Brava i, aquest any, amb un temps i temperatura dels millors dies de la tardor.

Se'm farà llarg fins la propera edició dels Dos Dies de Trial Costa Brava, el 23 i 24 de novembre del 2024.

Foto by NOGUE Nicolas.

19/11/23 2 Dies Clàssic Trial Costa Brava - Bonaigua - Trial