Home » ESPAI ZERO » 25/11/23 Aimar

25/11/23 Aimar

418.- Ho vaig comentar en l'anterior ocasió... Ningú li va treure els nervis i les "papallones" a l'estómac de la primera vegada de córrer entre cintes i fletxes, però a l’acabar ja preguntava quan seria el següent Trial.

Dons ja va arribar, va ser el passat dissabte 25 de novembre de 2023 en què va participar en el seu segon Trial a l'Àrea de Can Teià de Sant Fost de Campsentelles, organitzat per l'Escola del MotoClub Cent Peus, als que felicito una vegada més per tan extraordinària tasca.

La pràctica d'esports aporta beneficis per a la salut, perquè ens manté en forma. Els avantatges encara són més si comencem a practicar-ho durant la infància. És en aquesta etapa de la vida quan l’esport és particularment important per al correcte desenvolupament físic i psíquic. A més, contribueix a la instauració de bons hàbits a la rutina des de petits i és clau per prevenir problemes. Però el costat més positiu de tot és que fer esport pot ser molt divertit, ajuda l’infant a superar pors i a desenvolupar aptituds que també l’ajudaran en altres àmbits de la vida.

Nosaltres hem escollit el Trial per tradició, alhora que ens satisfan els múltiples beneficis que ofereix a nivell físic i mental. Tanmateix, també és una activitat que implica estar molt motivat per anar a l'Àrea més d'un cap de setmana (fins i tot a l'hivern) a entrenar i, per descomptat, la competició en sí que, més aviat que tard, començarem a tenir-la en compte a les nostres agendes. D’altra banda, practicar aquest esport significa superar la por a les motos, cosa que pot tirar enrere sense ni tan sols experimentar-ho. Tots els coneixements que agafi ara: tacte de gas, frens, equilibri, reflexes, etc. li seran molt útils el dia de demà.

També voldria comentar què sento jo cada vegada que veig l’Aimar sobre la moto.

Per a mi, ser avi ha suposat una de les injeccions de vitalitat més grans que es poden rebre i no perquè l'arribada d'una nova generació em faci rejovenir, sinó perquè les emocions es multipliquen per mil.

Si a tot això afegim que a l’Aimar li agrada el Trial, tant o més que al seu aita i avi i que sols pretenem que sigui feliç, crec que ho tenim bastant “encarrilat”.

Les zones del nivell groc li van sortir molt bé, excepte una, que crec que no l’hagués fet bé ni jo, però d’això es tracta; zona darrera zona, unes sortiran bé i d’altres no tant.

Tan sols descartar d'aquesta jornada un "Superman" que va fer i que per un moment ens va fer encongir el cor a tots els presents.

Enhorabona Aimar, l'any que ve, MÉS i MILLOR!

25/11/23 Aimar - Bonaigua - Trial